Kamtech

”De kommer alltid när vi behöver dem”

Företaget KAMTech önskade sig två saker med en ny IT-partner: att de kunde ta hand om hela IT-miljön och att de var nära och på riktigt intresserade av att lära känna sin nya kund.
”De finns i stan, är nära och vi får alltid hjälp när vi behöver.”

KAMTech är ett teknikkonsultbolag i byggbranschen och erbjuder bland annat hjälp med energi och miljötjänster, automationstjänster, projektledning och samordning. Att IT-miljön är trygg och rullar på är viktigt för att de ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.

– Tidigare hade vi många olika leverantörer och vi skötte en hel del själva, som telefonin till exempel. Men efter att vi började hyra skrivare av Björnberg IT-partner bestämde vi oss för att få in alla delar under ett och samma sak, berättar Andreas Bure, ansvarig för IT-frågor på KAMTech.

Vad var viktigt för er, när ni letade IT-partner?

– Att det skulle vara en lokal aktör som verkligen ville lära känna oss. Alla jobb vi själva gör och alla projekt vi är en del av bygger på relationer och vi vill ha det likadant, när det kommer till de tjänster som vi köper in.

– Vi har en nära och bra relation med Björnbergs. De finns i stan, är nära och vi får alltid hjälp när vi behöver.

Finns det exempel på när den hjälpen varit viktig?

– Ett exempel var när VPN-anslutningen från vårt kontor i Stockholm slutade fungera vilket gjorde att de inte kunde komma åt vår gemensamma server. Efter kontakt med Björnbergs och några timmar senare hade de ett förslag på lösning och kort därefter var allt fixat. Det var otroligt skönt och väldigt smidigt, de tog tag i problemet direkt.

Så om vi frågar kan du rekommendera Björnberg IT-partner…

– … så svarar jag ja! Vi får den personliga kontakten och de kommer när vi behöver dem.

Fler kundcase

Service och support

– alltid nära

Ring oss: 019 - 500 17 00 Fjärrsupport (Windows) Fjärrsupport (Mac)
Kontakt
Kryssrutor