Ert IT-Företag i Örebro

Vi är Björnberg IT-partner

Vi skulle kunna nöja oss med att förklara vad vi gör. Att vi hjälper dig som kund med trygg och snabb IT-drift, service och support i världsklass. Att nätverk, mail och lösenord skyddas och att backuperna är starka som berget.

Samtidigt är vi mycket mer än så.

Ert IT-Företag i Örebro

IT-Företag i Örebro | Björnberg IT-partner

”Omtänksam och bryr sig på riktigt”

För oss på Björnberg IT-partner är det en självklarhet att se till att du som kund har allt det där – den säkra IT-driften, den bästa supporten, de trygga backuperna och bästa tänkbara telefonilösning och skrivare. Vi är er externa IT-avdelning som ser till att det här med IT bara funkar.

För oss har det också, ända sedan starten 2015, alltid handlat om att vara de vi vill vara. Vi vill vara det där IT-företaget i Örebro som bryr sig på riktigt, den omtänksamma affärspartnern som tar ansvar i alla lägen och är engagerad. Som kund ska ni alltid känna att vi sätter er i första rummet. Och vi är alltid nära, bara ett telefonsamtal bort. Med råd och snabb och personlig service.

Vi vill också vara en arbetsplats där du som medarbetare känner dig trygg, sedd och där vi har skoj och skrattar tillsammans. En arbetsplats där vi hjälper varandra att utvecklas. 

Vi håller hårt i våra värderingar. I mötet med dig som kund eller ny medarbetare och här hos oss, på arbetsplatsen. Inte minst när vardagen trillar på och vi behöver stötta varandra lite extra. Inte bara som kollegor utan också som vänner.
Det är Björnberg IT-partner.

Personal på Björnberg

Service och support

– alltid nära

Ring oss: 019 - 500 17 00 Fjärrsupport (Windows) Fjärrsupport (Mac)
Kontakt
Kryssrutor