It-lösningar

IT som det alltid borde vara, för alla

För oss är det självklart med en snabb och driftsäker IT-miljö, att service och support alltid bara är ett samtal bort och att mail, nätverk och lösenord är skyddade på ett tryggt och säkert sätt.

Så, hur hjälper vi dig som kund? Så här!

It-lösningar

Spela videoklipp
IT-Lösningar Säker drift med Björnberg IT-partner Örebro

Drift

"En snabb och driftsäker miljö"

Ett stort företag eller ett mindre? I stan eller på landet? Det spelar ingen roll. Vi upprättar en snabb och driftsäker IT-miljö på plats hos er. Vi ser till att ni har bra bredband med snabb internetuppkoppling, ett stabilt nätverk och rätt typ av server. Datorer och programvaror matchar vi också efter era behov. Och – såklart – trygga backuper. För oss handlar allt om att göra er arbetsdag smidig och bekväm, med hjälp av smarta IT-lösningar. IT ska bara funka..
IT-Lösningar | IT-Säkerhet med Björnberg IT-partner Örebro

Skydd och säkerhet

”Övervakning dygnet runt”

För oss är IT-säkerhet A och O, en bra IT-miljö är en trygg och säker IT-miljö. En sådan som gör att ni kan sova gott om natten. Vi på Björnberg IT-partner ser till att skydda er från skadliga attacker och säkrar er data. Ett bra lås på dörrarna helt enkelt. Vi ser till att ert nätverk är säkert och att er mail är skyddad, bland annat genom lösenordshanterare med tvåstegsinlogg. Vi arbetar förebyggande och klienthantering ger oss omedelbar statistisk och administrativ access till era datorer, vilket gör oss lika närvarande som en helt egen IT-avdelning. Vi har säkra backuplösningar och vårt datacenter är övervakat dygnet runt, så ni kan luta er tillbaka. Hej då cyberhot!

IT-Lösningar Örebro, service och support | Björnberg IT-partner

Service och support

”Bara ett samtal bort”

”Vilken snabb hjälp vi fick” och ”Vad skönt att vi har er så nära”. Om något krånglar är vi på Björnberg IT-partner alltid bara ett samtal bort och ibland är vi till och med där innan det händer. Via vårt datacenter kan vi nämligen upptäcka bekymmer innan ni själva märker av dem. Vi kan till exempel se om nätverket är överbelastat och hur ramminnet på era datorer ser ut.

För att du som kund ska kunna använda prylarna på bästa sätt, och för att minska den mänskliga faktorn för cyberhot, ger vi er utbildning, råd och tips. Vi har en projektplan och förbereder oss noga inför driftsättning. När allt är installerat gör vi återbesök ett par veckor efter uppstart och besöker er en gång i halvåret för att gå igenom uppdateringar och svara på frågor som dykt upp. Kort och gott, vi lämnar er inte i sticket.

Lagring av data – 3 smarta sätt

Vi erbjuder 3 olika lösningar för att ni ska kunna lagra era data på ett smart och säkert sätt. Utifrån era behov och utifrån det som passar er bäst. Det här är våra alternativ:

Microsoft Moln

Er data placeras i Microsofts datacenter och ni får tillgång till hög serverprestanda och datasäkerhet. Passar er som vill slippa en fysisk server i era egna lokaler.

Datacenter

Er data placeras i vårt säkerhetsklassade datacenter i Örebro. Ni får tillgång till hög serverprestanda och hög datasäkerhet. Ert externa datasystem skräddarsys efter rätt prestanda.

Fysisk server

För er som vill att organisationens data ska finnas inom era egna väggar. Denna tjänst erbjuds med geografisk backup till vårt datacenter för skydd mot exempelvis stöld och brand.

Frågor & svar IT

Med fiber, nätverk, server och arbetsstationer. Rätt produkter och hårdvara utifrån
kundernas arbetssätt bidrar till en stabil IT-drift.

Genom att skydda de kryphål där cybertjuvarna oftast tar sig in. Som via mailen, nätverket och via id-kapning. Och så gäller det att ha backup på viktig data såklart. Känns det här lite jobbigt att tänka på? Lugn, vi utbildar er!

Att man får enkelheten i att ha en och samma leverantör när det gäller bredband,
nätverk, Microsoft 365, servrar, datorer, telefoni och skrivare. Kort och gott – en
kontaktperson, en faktura.

I stället för att investera i en egen IT-avdelning eller IT-personal kan man anlita oss
som extern IT-avdelning. Vår personal hjälper ert företag med rådgivning, drift,
säkerhet och service. Man kanske har någon ofrivillig IT-ansvarig i organisationen
som egentligen borde pyssla med annat. Då kan vi hjälpa till.

Det kan vi och det gör vi. Vi har vårt säkerhetsklassade datacenter i Örebro län.

Hej Dennis!

Dennis är försäljningschef hos Björnberg IT-partner och är snabbast på bygget att svara i telefon. Har du frågor om vilka tjänster som skulle kunna passa dig? Slå en pling eller maila!


microsoft

Service och support

– alltid nära

Ring oss: 019 - 500 17 00 Fjärrsupport (Windows) Fjärrsupport (Mac)
Kontakt
Kryssrutor