Kontorskrivare och scanners

”Vi bygger skrivaren efter era önskemål”
Vi har ett stort utbud av driftsäkra och användarvänliga kontorsskrivare och vi bygger dem (jo, du läste rätt) exakt efter era önskemål. Vill ni ha en multiskrivare eller en mindre? Ska den kunna häfta och vika papper och kopiera? Ni väljer.

Kontorskrivare och scanners

Spela video om Kontorsskrivare Örebro
För att kunna erbjuda prick det där – kontorsskrivare som är skräddarsydda för er – samarbetar vi med Nashuatec som är störst i världen på skrivare. De har ett brett sortiment som tillgodoser alla behov ett företag kan tänkas ha. Skrivarna är både driftsäkra och lätta att förstå och använda. Tillsammans tar vi reda på vad ni behöver och efter det bygger vi på Björnberg IT Partner er skrivare. Ni kanske vill kunna kopiera, scanna, häfta och vika papper och hantera utskrifter i A3-format. Vi skräddarsyr display och standardinställningar. Skulle något mot förmodan krångla är vi från Björnberg IT Partner snabbt på plats och hjälper till med service och support. Och du – ni kan leasa skrivare och toner i ett, installation och service ingår alltid.

Frågor & svar kontorsskrivare

Absolut! I vårt sortiment finns även skrivare för lägre volymer. Vi erbjuder dessutom begagnade skrivare.

I våra serviceavtal gäller 4 till 8 timmars inställelsetid. Men vid de allra flesta – ja nästan alla tillfällen – går det betydligt snabbare än så. Vid akuta ärenden hjälper vi till omgående.
Tonerna till våra skrivare har datachips och sorteras därför som elektronik.

Hej Johan!

Johan är servicetekniker hos Björnberg IT-partner och är skrivar-mastern och toppenbra på telefoni. Behöver du support eller fråga om smarta lösningar? Slå en pling eller maila!
microsoft

Service och support

– alltid nära

Ring oss: 019 - 500 17 00 Fjärrsupport (Windows) Fjärrsupport (Mac)
Kontakt
Kryssrutor