Företagstelefoni

Så fungerar våra växellösningar

Vår växel som tjänst ligger i en molnbaserad server vilket gör att du slipper tekniska installationer, krångliga uppdateringar och oväntade kostnader. Med vår växellösning för företag har du alltid en säker telefonilösning som är ”up-to-date”.

100 procent flexibel växel

Björnberg IT Partner växlar upp och ner i takt med ditt företags behov. Med vår Växel som tjänst låter du antalet användare och funktioner växa och krympa i takt med att verksamhetens behov ändras. I vårt smidiga användargränssnitt lägger du enkelt till och tar bort både användare och funktioner.

Byta telefonoperatör eller telefon? Inga problem – vår växel är operatörsoberoende

För oss är det självklart att växel och operatör ska fungera tillsammans, men inte vara beroende av varandra. I och med att vi är helt operatörsoberoende behöver du inte gå igenom en långdragen process med att byta växel vid ett operatörsbyte. Du kan fortsätta med vår växellösning och enkelt logga på den nya operatören.
Välj den Operatör och de telefoner som passar bäst för ert företag. Björnberg IT Partner hjälper er att ta fram den operatör och de telefoner som passar bäst för er.

INTRESSERAD AV ATT SE HUR DETTA FUNGERAR?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort!

    Top