Jobba hos oss

Säljare i Örebro – se hit!

Tycker du också att försäljning, kontakt med härliga kunder och massa skratt på arbetsplatsen är både kul och självklart? Är du en glad prick som är sugen på att ta ett nytt steg och lära dig smarta IT-miljöer och försäljning från grunden? Rätt person är viktigast, vi laddar dig med rätt skills. Hör av dig, vi vill bli fler!

Jobba hos oss

Spela video om Jobb Säljare IT Örebro

Lediga tjänster

Säljare IT

Vi söker ständigt efter nya kollegor och vi öppnar supergärna dörren för dig som är en stjärna på att sälja. Trivs du i rollen som säljare och tar gärna plats i ett gott gäng med stor frihet men också med större ansvar? Då passar du hos oss. 

Ansök till tjänsten via formuläret nedan eller slå en pling till Dennis eller Martin så pratar vi om hur du skulle kunna bli en del av vårt team.

Servicetekniker

Du kan skrivare, telefoni, mail och Office 365 på dina fem fingrar och du gillar att ge service i världsklass. Du trivs också extra bra när någon säger ”Tack, vilken hjälp jag fick” eller ”Wow vad snabbt du återkopplade”. I så fall är du handen som passar i vår handske. 

Vi söker alltid efter fler servicetekniker så slå en pling till Johan eller Martin, eller ansök nedan via vårt formulär.

Din ansökan

Jobbansökan
Kryssrutor

Service och support

– alltid nära

Ring oss: 019 - 500 17 00 Fjärrsupport (Windows) Fjärrsupport (Mac)
Kontakt
Kryssrutor