Utrustning digitala möten – Kaffemaskin kontor

Digitala möten. Och gott kaffe!
Vi hjälper er med det mesta till kontoret, allt från den senaste digitala tekniken i konferensrummet till det puttrandet kaffet. Allt för att göra arbetsdagen smart, flexibel och hemtrevlig.

Utrustning digitala möten – Kaffemaskin kontor

Utrustning digitala möten | Kaffemaskin kontor

All utrustning (jo, prick all) för det digitala kontoret

Proffsiga digitala möten? Ja tack. Digitala konferenser utan tröttsamma avbrott? Hemskt gärna! Vi hjälper er med allt ni behöver för smidiga, digitala möten på kontoret. All teknik – som skärm till konferensrummet, ljud och bild – är optimerade för alla typer av digitala möten och anpassade efter era lokaler. Vill ni ha välkomnande infoskärmar i foajén eller i loungen? Det grejar vi. Utrustningen leasar ni enkelt från oss, installation och utbildning ingår.

Kaffemaskiner och bubbelvatten till kontoret

Med en snabb och driftsäker IT-miljö kommer man superlångt, med det lilla extra kommer man ännu längre. Vill ni känna doften av kaffe? Inga problem, vi har ett nära samarbete med örebroföretaget Kaffekompaniet och deras experter. Vill ni släcka törsten med kolsyrat vatten? Det fixar vi också. Leasa maskinerna hos oss, service och underhåll ingår. Allt hamnar på samma faktura som telefoni och IT.

Hej Dennis!

Dennis är försäljningschef hos Björnberg IT-partner och är snabbast på bygget att svara i telefon. Har du frågor om vilka tjänster som skulle kunna passa dig? Slå en pling eller maila!

microsoft

Service och support

– alltid nära

Ring oss: 019 - 500 17 00 Fjärrsupport (Windows) Fjärrsupport (Mac)
Kontakt
Kryssrutor