Bohmansson

”Vi får hjälp på bara några minuter”

Att Advokatfirman Bohmansson & Co plötsligt inte skulle kunna få i väg ett dokument eller skriva ut handlingar inför en rättegång finns inte på kartan. Det måste funka. Vilken tur då att hjälpen bara är några minuter bort.
Spela videoklipp
It Partner Örebro _ Björnberg IT Partner med kund Bohmansson & Co
”Att fyra fem jurister eller advokater sitter och väntar på utskrifter och vi inte kan fixa det när en rättegång börjar 08.00, det får inte hända.”

Advokaterna Advokatfirman Bohmansson & Co hjälper människor i många olika situationer och skeden i livet. För att de ska kunna göra det på allra bästa sätt behöver IT-miljön runt omkring fungera.

– Säg att vi inte har underlaget vi behöver när vi ska vara i rätten och presentera muntligt, ja då presterar vi betydligt sämre. Att fyra fem jurister eller advokater sitter och väntar på utskrifter och vi inte kan fixa det när en rättegång börjar 08.00, det får inte hända. Vi har deadlines att förhålla oss till och om det blir stopp eller problem behöver vi hjälp, jättesnabbt. 

Och det får ni nu? 

– Ja, så fort vi hör av oss till Björnberg IT Partner kommer de snabbt och det är superviktigt för oss. De hjälper oss på bara några minuter.

Varför blev det Björnberg IT Partner?

– Ja, det här är ju det knepiga när det handlar om att köpa sådana här tjänster. Alla säljer ungefär samma typ av produkt och alla kan installera den där maskinen eller programvaran. Men det är servicen jag är intresserad av och här levererar Björnbergs. Andra leverantörer kan ha lovat saker kring support men så kan de inte hålla det de lovat, de lämnar mig som kund i sticket när abonnemanget bara löper på. 

Så service, återigen? 

 – Ja, verkligen. Björnbergs har prioriterat och brytt sig om oss. Till och med när de inte behövt. En gång hade vi problem med IT-anslutningen i lokalen, vilket egentligen låg hos hyresvärden, men då kom de ut och hjälpte oss utan att jag bad om det. Sådana samarbetspartners vill man ju ha.

Fler kundcase

Service och support

– alltid nära

Ring oss: 019 - 500 17 00 Fjärrsupport (Windows) Fjärrsupport (Mac)
Kontakt
Kryssrutor