Microsoft 365 Örebro

Producera mera med allt du behöver på plats
Microsoft 365 är en stor och kraftfull verktygslåda som med verktyg som Word, Excel, PowerPoint och Teams. Vi hjälper er med bytet och installationen och vi hjälper er att optimera användandet av Microsoft 365, så att ni kan dra nytta av alla funktioner på bästa sätt.

Microsoft 365 Örebro

Microsoft 365 Örebro | Björnberg IT-partner

4 fördelar med att välja en Microsoft partner

Att samarbeta med en Microsoft-partner (vilket vi på Björneberg är) kan vara avgörande för att maximera nyttan av Microsofts omfattande utbud av teknologier och tjänster. Här är några viktiga fördelar med att välja att jobba med oss.

1. Expertis och erfarenhet

Microsoft-partners är specialiserade och certifierade på Microsoft-teknologier. De har expertis och djupgående kunskap om plattformar som Azure, Dynamics 365, Microsoft 365 och andra produkter från Microsoft. Detta innebär att du kan dra nytta av deras erfarenhet för att utforma och implementera lösningar som är optimerade för dina specifika behov.

2. Skräddarsydda lösningar

Genom att samarbeta med en Microsoft-partner kan du få skräddarsydda lösningar som passar exakt för ditt företags krav. Partners har ofta erfarenhet av att skapa anpassade applikationer och integrera olika Microsoft-produkter för att skapa en sömlös och effektiv arbetsmiljö.

3. Support och underhåll

Microsoft-partners erbjuder vanligtvis support och underhåll för de lösningar de implementerar. Detta inkluderar felsökning, uppdateringar och kontinuerlig övervakning för att säkerställa att systemen fungerar smidigt. Att ha tillgång till pålitlig support kan vara avgörande för att minimera nedetid och hantera potentiella problem snabbt.

4. Utbildning och användarstöd

En Microsoft-partner kan också erbjuda utbildning för dina anställda och användarstöd för att säkerställa en smidig övergång till nya teknologier och verktyg. Detta är särskilt viktigt när du implementerar stora förändringar i arbetsflöden eller introducerar nya system.
Microsoft 365 med Björnberg IT-partner Örebro

6 skäl för att välja Microsoft 365

Microsoft 365, tidigare känt som Office 365, är en integrerad uppsättning produktivitetsverktyg och molnbaserade tjänster som erbjuds av Microsoft. Användningen av Microsoft 365 har blivit alltmer populär både bland företag och enskilda användare, och det finns flera övertygande skäl till varför detta verktygssats och molntjänstpaket är ett förstahandsval för många.

1. Molnbaserad tillgänglighet

Microsoft 365 erbjuder molnbaserad tillgänglighet till dina dokument, e-post och andra filer från vilken enhet som helst med internetanslutning. Detta möjliggör sömlös arbete och samarbete, oavsett var du befinner dig. Du kan skapa, redigera och dela dokument i realtid, vilket ökar produktiviteten och effektiviteten.

2. Samarbete i realtid

Microsoft 365 främjar samarbete genom att möjliggöra realtidsredigering av dokument. Flera användare kan arbeta på samma fil samtidigt och se ändringar omedelbart. Detta är särskilt användbart för teamarbete, där medlemmarna kan bidra till och granska dokument utan att behöva vänta på att en person ska slutföra sina ändringar.

3. E-post och kommunikation

Microsoft 365 inkluderar Outlook för e-posthantering, vilket ger användare en kraftfull och säker plattform för kommunikation. Integrationen med andra Microsoft-applikationer gör det enkelt att organisera möten, schemalägga händelser och dela information direkt från e-postgränssnittet.

4. Säkerhet och compliance

Med Microsoft 365 får du inbyggda säkerhetsfunktioner och efterlevnadsverktyg. Det innefattar bland annat avancerad hotskydd, identitetshantering och molnbaserad lagring med datakryptering. Dessa funktioner hjälper till att skydda känslig information och säkerställa att organisationen följer nödvändiga efterlevnadsstandarder.

5. Ständiga uppdateringar och nya funktioner

Microsoft 365 uppdateras regelbundet med nya funktioner och förbättringar. Abonnenter får tillgång till de senaste verktygen och teknologierna utan att behöva oroa sig för manuella uppdateringar. Detta säkerställer att användarna alltid har tillgång till de mest innovativa verktygen för sina arbetsuppgifter.

6. Flexibla planer för olika behov

Microsoft 365 erbjuder olika planer och prisklasser för att möta olika behov. Oavsett om du är en individuell användare, småföretag eller ett stort företag, finns det en plan som passar dina krav och budget. Detta gör Microsoft 365 skalbart och anpassningsbart för olika användarfall.
Sammanfattningsvis ger Microsoft 365 en omfattande och integrerad uppsättning verktyg och tjänster som effektiviserar arbetsprocesser och främjar samarbete och kommunikation. Den molnbaserade tillgängligheten, säkerhetsfunktionerna och regelbundna uppdateringarna gör det till en kraftfull lösning för både individuella användare och organisationer.

Hej Martin!

Martin är vd för Björnberg IT-partner och är grym på att identifiera vad ni har för behov.
Undrar du över något? Slå en pling eller maila!

microsoft

Service och support

– alltid nära

Ring oss: 019 - 500 17 00 Fjärrsupport (Windows) Fjärrsupport (Mac)
Kontakt
Kryssrutor