Er externa IT-avdelning

Maximal säkerhet mot övervakning, företagsspionage och läckor – något som blir allt viktigare när samhället digitaliseras.

Ett säkert och fungerande nätverk är en avgörande del och grunden till en fungerande IT-infrastruktur på arbetsplatsen.

Tillgång till hög serverprestanda & datasäkerhet. Lösningar som passar er oavsett om ni vill slippa server fysiskt på plats eller om ni önskar att ha organisationens data inom era väggar.

Geografisk backup, datacenter med övervakning dygnet runt och anpassade lösningar som skyddar er från skadliga attacker och säkrar er data.

Skapa proffsiga e-postadresser och läs och skicka mail var och när du vill med Loopia Webbmail. Prisbelönt support, med hjälp 365 dagar om året.

Vi hjälper dig hitta rätt hårdvara till rätt pris.

Med telefoni och växeltjänst från Telavox så är upplevelsen och funktionerna detsamma för alla enheter och plattformar. Mindre administration, bättre kontroll, smarta fakturor och användarvänlig växel.

Nashuatec erbjuder världsledande produkter och lösningar inom dokument- och informationshantering med ett produktsortimentet som tillgodoser alla behov ett företag kan tänkas ha.

Levererar vatten- och kaffemaskiner - fikalösningar som passar just ert företag.

Konferensutrustning som underlättar arbetet med användarvänliga lösningar för er som organisation - för ett professionellt intryck.