Vilka vi är

Trygghet, Säkerhet, Personligt

En annorlunda samarbetspartner

Vi vill vara annorlunda, det ska göra skillnad att anlita oss. IT är inte krångligt när man erbjuder lösningar som folk enkelt förstår. Vi förklarar och visar tydligt vad man får ut av våra tjänster istället för att prata om teknik och använda ord man ej förstår. Vi sätter er verksamhet i fokus och hjälper er att effektivisera ert dagliga arbete. Med fokus på rätt saker uppnår vi succe hos våra kunder. Att vara annorlunda innebär för oss att vi tillför något som ni ej varit med om tidigare, vi jobbar ständigt för att utveckla alla detaljer som påverkar för att ni som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Vad vi står för

1.

Trygghet

Vi tror inte på slumpen, ni kan känna er trygga att anlita Björnberg IT Partner. IT är en stor del av verksamheten och vi har ett stort förtroende hos våra kunder. Förtroende & tillit anser vi är A och O för ett långsiktigt samarbete. Med nöjda kunder vet vi att vi levererar ett fungerande koncept. Det ska vara en trygghet att anlita Björnberg IT Partner.

2.

Säkerhet

När ni som kund ger oss förtroendet att ansvara för er IT är det viktigt att ni vet vad ni får. Vi använder tydliga säkerhetskrav för att ni som kund skall veta att era företagshemligheter och datainfo är 100% säkra. Vi ger er en tydlig projektplan på hur vi levererar, så ni vet vad ni kan förvänta er när ni anlitar oss. Som kund frågar man sig alltid vad som händer sen? Vi visar & beskriver detta på bästa möjliga sätt. Det ska vara säkert att anlita Björnberg IT Partner.

3.

Personligt

Björnberg IT Partner vill höja branschens servicenivå. Vi tror på att istället för att göra 1 sak 100% bättre skall vi göra 100 saker 1% bättre. Vi är mycket noga med detaljer. Den bästa servicen är när man knappt märker av den. Istället för att åka ut och släcka bränder, kan vi fokusera på att ge de där lilla extra som gör att ni upplever fantastisk service. Att jobba med de säkraste lösningarna efter företagens behov gör att vi kan fokusera på att utveckla vår förebyggande service. Om behov av hjälp eller funderingar dyker upp kontaktar ni vår hjälpsamma personal. Bra personlig service för oss är när man blir positivt överraskad och kunderna hittar mervärde i att anlita Björnberg IT Partner som leverantör.

Top