Molntjänster

Frihet

Att använda sig av molntjänster innebär många fördelar. Idag arbetar de flesta av Sveriges företag med någon form av molntjänst i sitt dagliga arbete. Utvecklingen fortsätter framåt och fler och fler företag väljer att nyttja all sin data med hjälp av molnbaserade lösningar. Vår värld blir mer och mer digitaliserad och det gäller att anpassa sig för framtiden på bästa sätt. Vad innebär egentligen Molntjänster? Molntjänster innebär att man jobbar mot en webbaserad server istället för fysiska datorer eller fysisk server som står lokalt på plats. Fördelarna är många, men framför allt slipper företagen tänka på att skydda sin företagsdata eller drifta sin egen serverhall. Björnberg IT Partner jobbar idag med Sveriges största molntjänst leverantörer inom IT-drift.

Arbeta var du vill

PC, Mac, surfplatta eller telefon? Vi arbetar med olika enheter från olika platser och alla vill ha en naturlig, ren och snabb upplevelse. Med Björnberg IT Partners molntjänster får du tillgång till allt du behöver för att få jobbet gjort var du än befinner dig. Filer och inställningar synkroniseras mellan enheterna, vilket ger teamet frihet och tillförlitlighet. Skapa möjligheter för alla och släpp lös din talang.

E-post och kalender var du än är

Vi hjälper ert team att hålla kontakten, både på och utanför kontoret, med e-post och kalendrar som är tillgängliga var ni än är. Samordna möten i farten, få tillgång till synkroniserade kontakter, kontrollera uppgiftslistor och använd smarta verktyg för hantering av e-post. Den enkla åtkomsten från nästan alla typer av enheter gör att du alltid kan hålla kontakten.

INTRESSERAD AV ATT SE HUR DETTA FUNGERAR?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort!

    Top